Anna Oberc wybiera się w podróż do Australii i Nowej Zelandii

Aktorka zamierza spełnić swoje kolejne podróżnicze marzenie. Wybiera się w podróż do Australii oraz Nowej Zelandii, gdzie mieszka wielu członków jej rodziny. Gwiazda serialu „Singielka” niedawno spędziła kilka dni na południu Francji.

Anna Oberc jest wielką miłośniczką podróżowania po świecie. Obecnie, ze względu na udział w serialu „Singielka”, w którym kreuje postać recepcjonistki Moniki Wilczewskiej, nie ma wiele czasu, aby wybrać się na daleką wyprawę. Chętnie jednak korzysta z możliwości krótszych wyjazdów. Niedawno wraz z przyjaciółką wybrała się na kilka dni na południe Francji.

Po prostu urwałyśmy się i pojechałyśmy sobie do Monako, zwiedziłyśmy Cannes, pojeździłyśmy sobie po południu Francji i było naprawdę cudownie – mówi Anna Oberc agencji informacyjnej Newseria Lifestyle.

Aktorka do tej pory zwiedziła już znaczną część Europy, Afryki i Azji. Marzy o wyprawie do Ameryki Południowej, obecnie planuje jednak podróż do Australii i Nowej Zelandii. Zamierza m.in. odwiedzić członków swojej rodziny, którzy mieszkają właśnie w Nowej Zelandii.

Mam dużą rodzinę w Nowej Zelandii. Mam jakąś kuzynkę, która jest też aktorką, więc są niesamowite, jakieś takie magnetyczne relacje między nami – mówi Anna Oberc.

Gwiazda serialu „Singielka” wielokrotnie podróżowała w pojedynkę – jej zdaniem taki sposób zwiedzania świata ma swój urok. Aktorka twierdzi jednak, że jest duszą towarzystwa i znacznie lepiej czuje się, podróżując z przyjaciółmi.

– Lubię być z kimś. Zawsze można na kimś polegać, jak się komuś coś stanie, czy wysłuchać czyjejś rady. Lubię jeździć z kimś– mówi Anna Oberc.

Z każdej podróży aktorka przywozi setki zdjęć, głównie pejzaży i portretów napotkanych ludzi.

Previous Rola ambasadorki La Strady to dla mnie cenne doświadczenie życiowe
Next Depilacja laserowa jest najskuteczniejsza dla włosów znajdujących się w fazie aktywnego wzrostu

Może to Ci się spodoba

Podróże 0 Comments

Kuchnia Sardynii to kuchnia typowo pasterska. Królują w niej mięsa, aromatyczne sery i wędliny

Sardyńska kuchnia jest bardzo prosta, a jednocześnie niezwykle smaczna i aromatyczna. Dominują w niej pieczone mięsa, salami, a także sery z mleka koziego i owczego. W menu Sardyńczyków jest także dużo makaronu, przede wszystkim

Podróże 0 Comments

15 lat temu w Maroku jako blondynka nie mogłam wyjść poza hotel

Aktorka jest zachwycona Marokiem. Jej zdaniem to idealne miejsce na spędzenie wakacji. Aktorka odwiedziła Maroko dwukrotnie, kilkanaście lat temu nie mogła jednak opuścić swobodnie poruszać się po ulicach. Dzięki swym blond

Podróże 0 Comments

Kilka lat temu w Afryce byłem śmiertelnie chory. Od tego czasu nie jeżdżę samotnie

Podczas jednej z wypraw do Afryki Marcin Kydryński był bliski śmierci. Od tego czasu nie wyjeżdża samotnie – zawsze ma u boku kogoś, kto pomoże mu w krytycznej sytuacji. Nadal uważa jednak, że

0 Comments

Brak komentarzy!

You can be first to comment this post!

Zostaw odpowiedź